Poging tot brandstichting bij clubhuis scouting Erica

Erica – Afgelopen maandagavond/nacht is er een poging tot brandstichting gedaan aan het clubhuis van de scouting in Erica. Gelukkig is het bij een poging gebleven.

De leden van de scoutinggroep Scouting St. Pancratius/Maria Immaculata Erica voelen zich bedroefd. In de avond/nacht van 10 op 11 februari is er een poging tot brandstichting gedaan bij het clubhuis. Gelukkig is het niet gelukt en bij een poging gebleven. Intussen heeft de scoutinggroep wel al aangifte gedaan.

Oproep

De scouting doet nu wel een oproep: Wil(len)de dader(s) niet nog meer van zijn/haar (hun) studieboeken, zoals dat nu gebeurt is met de biologie- en Engels boeken, in de brand te steken maar deze gewoon mee naar school te nemen? En is het niet verstandiger om en je als lid aan te melden bij de Scouting? Daar leer je namelijk wel fatsoenlijk met vuur om te gaan.

Hebt u misschien iets gezien en/of gehoord of heeft u een tip? Wij horen het graag, dat kan via onze Facebookpagina, of bel met het algemene nummer van de politie 0900- 8844.

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!