Karten om de Den Hartogh bokaal voor Jonge Mantelzorgers

Regio – In samenwerking met Den Hartogh Logistics organiseert de Werkgroep Jonge Mantelzorgers Emmen (JMZE) een spannende kartrace om de Den Hartogh bokaal.

Het karten is bedoeld voor jonge mantelzorgers van 14+ jaar die in de Gemeente Emmen wonen. Er zal gestreden worden om de Den Hartogh bokaal.  De kartrace vindt plaats op 30 april op het Kartcentrum Pottendijk. Ook zal ervoor eten en drinken worden gezorgd. Er zijn voor de jonge mantelzorgers géén kosten aan verbonden.

Aanmelden voor 20 april

Aanmelden voor deelname kan via: JMZEdenHartoghbokaal@gmail.com.
Een mailtje met hierin je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Je mag ook een vriend of vriendin meenemen. Ook van deze persoon dienen dezelfde gegevens meegestuurd worden.

Aanmelding dient voor 20 April binnen te zijn, vol is vol! En let op: datum van aanmelding bepaald je plaats op de lijst. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, wordt de lijst bepalend wie mee mag rijden.

Voorwaarden

Om mee te mogen rijden in een kart moet je voldoen aan de eisen die het Kartcentrum Pottendijk aan de rijders stelt. Meer informatie: Gerrie Vrieswijk 06 – 533 61 609 of een mailtje naar jongemantelzorgersemmen@gmail.com

Wat: Karten voor jonge mantelzorgers 14+
Wanneer: 30 April 2020, aanvang 17.00 uur
Waar: Kartcentrum Pottendijk