Nog enkele deelnemersplaatsen beschikbaar op Kunst in Klazienaveen

Regio / Klazienaveen –  Er zijn nog slechts enkele plekken vrij op Kunst in Klazienaveen. “De aanmeldingen stromen binnen” zegt Astrid Schuitema.

“Ik heb veel positieve reacties ontvangen over het initiatief om een kunstevenement in Klazienaveen te organiseren. Er zijn zelfs mensen die me willen helpen in de organisatie. 25!! kunstenaars hebben zich intussen al aangemeld om op 13 en 14 juni hun kunstwerken te laten zien aan de bezoekers van Kunst in Klazienaveen.”

sterke verschillen

“Het is heel leuk om te merken dat mensen enthousiast zijn” zegt Astrid Schuitema, het brein achter het evenement. De werkstijlen van de kunstenaars die zich tot nu toe hebben aangemeld verschillen sterk. Zo zijn er deelnemers die hun schilderkunsten tonen, zowel met olieverf als aquarel. Maar ook is er een kunstenaar in houtbewerking aanwezig, iemand die sieraden maakt en iemand die vazen van papiermaché maakt.  “En dat”, zegt Astrid, “is precies wat dit evenement zo leuk maakt, al die verschillende kunstwerken die op één plek bijelkaar komen.”

deelnemersplekken beschikbaar

De kunstenaars die zich intussen hebben aangemeld komen uit verschillende plaatsen. Van Haren tot Nieuw-Amsterdam en van Meppel tot uit Klazienaveen zelf. Er zijn nog een aantal deelnemersplekken beschikbaar. Kunstenaars die zich deze maand nog aanmelden zijn sowieso van een expositieplek verzekerd.

Meer informatie:

Voor meer informatie en aanmelden kunnen deelnemers terecht op www.astridschuitema.nl.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!