Feestzaal Famous Klazienaveen opent binnenkort haar deuren!

Klazienaveen – Feestzaal Famous Klazienaveen, een nieuwe naam op een oude bekende locatie in Klazienaveen opent binnenkort haar deuren! Uitgaan met muziek krijgt een nieuwe kans in Klazienaveen!

Zaterdag 14 maart wordt de feestzaal in gebruik genomen met een muzikaal treffen. Op een vertrouwde locatie in het dorp: Langestraat 134, het pand waar goede -en misschien wat minder goede- herinneringen liggen van menigeen die tijdens zijn of haar jeugdjaren daar veel vrije tijd doorbracht: Discotheek Wardenburg. Destijds met een goede snackbar en de zeer geliefde voorzaal bij velen.

Opening

Famous gaat op zaterdag 14 maart om 21.00 uur van start met een muzikaal treffen voor 18 jaar en ouder. Het programma, met o.a. DJ Roy, Anna Rocks en Davey van der Sluis, ziet er veelbelovend uit, de feestzaal is geopend tot 02.00 uur!

Ticketverkoop

Tickets kosten €12,50 p.p. en zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en op is op! Er is dus geen kaartverkoop aan de deur! Verkoop vindt plaats bij Restaurant Napoli Langestraat 134 Klazienaveen

Wat: Opening feestzaal Famous
Wanneer: zaterdag 14 maart 21.00 tot 02.00 uur
Waar: 
Famous / Restaurant Napoli
Langestraat 134
7891 GJ  Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!