Rectificatie: niet Herderstraat maar Derksweg voor langere tijd afgesloten!

Klazienaveen – Niet de Herderstraat zoals wij op 6 januari berichtten, maar de Derksweg wordt voor een langere tijdsduur afgesloten.

De gemeente Emmen laat dit in een rectificatie weten. Zoals oplettende lezers gelijk al melden dat de Herderstraat al  klaar was en het misschien om de Engweg zou gaan? Hierbij werden er ook gelijk al veel opmerkingen over de huidige uitgevoerde werkzaamheden gemaakt.

Derksweg

In de rectificatie betreffende de werkzaamheden is dus niet de Herderstraat,  maar de Derksweg op twee locaties het wegdek voor alle verkeer in beide richtingen afgesloten. Het betreft de kruisingen van de Derksweg-Hillegondastraat-De Lauden en de kruising Derksweg-Boogpad richting Engweg.

Vanaf maandag 13 januari tot en met vrijdag 28 februari 2020 zullen hier de werkzaamheden gaan plaatsvinden.