Bedrocks beëindigen met familietoernooi mooi seizoen

Emmen – Met het jaarlijkse familietoernooi beëindigen de Emmer honk- en softbalvereniging Bedrocks een mooi seizoen. Afgelopen zondag was het op sportpark Meerdijk weer één groot familiefestijn.

Afgelopen zondag 20 oktober waren de velden van soft- en honkbalclub Bedrocks in Emmen het tafereel van het jaarlijks familietoernooi wat het einde van het soft- en honkbalseizoen aankondigt.1-Warming-up-20191020_104057 Na een gezamenlijke warming-up op een nog grijze, door de dauw beslagen grasmat, begonnen vijf teams in zeer gevarieerde samenstellingen en gezellige, familiaire sfeer aan de wedstrijden.

Teamnaam verzinnen
2-Oh-jee.we-hebben-nog-geen-teamnaam!,
oh jee… we hebben nog geen teamnaam….!,
3-Op-veld-2!,--DSC08010
Op veld 2!,
4-Los-Ballos
Los Ballos,
5-Eilering-AllStars
Eilering AllStars
6-De-Molletjes
De Molletjes

Alle teams lieten duidelijk merken dat het vooral om het gezamenlijke plezier ging, iets wat dan ook uitstekend lukte.

Groene grasmat…

Net voordat later in de middag de finale gespeeld zou worden gooide de neerdalende regen op de groene grasmat nog roet in het eten en moest de finalewedstrijd uit veiligheidsoverwegingen afgeblazen worden. Hierop riep wedstrijdsecretaris Marco Mast op basis van het run-saldo het team “Op veld 2!” uit als winnaar van de dag. 7-Arjan-Koreman-reikt-De-Eer-uit-aan-Op-veld-2!Toernooivoorzitter Arjan Koreman reikte na dankzegging aan alle vrijwilligers de wisselbokaal ‘het gouden strijkijzer De Eer’ uit aan het winnende team. Hiermee kan het team het gehele jaar door met de eer gaan ‘strijken’.

Heren 1 Bedrocks – Hickory

Overigens is de competitie nog niet helemaal afgelopen. Het eerste team dat afgelopen zaterdag in Leusden wegens wateroverlast niet tegen Red Caps kon spelen, heeft voor aanstaande zondag 27 oktober om 13.30 uur op de Meerdijk nog de wedstrijd tegen Hickory uit Winterswijk op het programma staan.

(Foto’s: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!