Countrymuziek terug van weggeweest in ’t Schienvat Erica

Erica – ’t Schienvat van Erica stond afgelopen zaterdag 5 oktober weer helemaal in het teken van countrymuziek. Country is Back met de Ramblin’ Boots!

Voor de sfeervol ingerichte countryzaal van ’t Schienvat van Erica stonden er geruime tijd voor de opening al een behoorlijk aantal countryliefhebbers te popelen om naar binnen te mogen. Niet alleen om te dansen, maar ook om te komen luisteren naar countryklanken in een 4 uur lang durend muziekprogramma. Fantastische muziek in een passende feestelijke sfeer en een hoop gezelligheid.Ramblin' Boots_0563.jpeg Hoofdorganisator van het countryfeestje Greetje Gebbeken, ook hoofdorganisator van de Southern Streamline Dancers- en Julia Hulshof, bassiste bij Ramblin’ Boots kwamen samen op het idee om dit countryfeestje te organiseren. Greetje: “Volgend jaar is de 5e editie en wat ons betreft is Ramblin’ Boots weer van de partij. Een geweldig goede band!”Ramblin'Boots_0574.jpegRamblin'Boots_0462.jpeg

(Foto’s: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!