Zondag 6 oktober koopzondag in Klazienaveen

Klazienaveen – Komende zondag 6 oktober is er weer een koopzondag in Klazienaveen. Het is herfst en het weer is wispelturig, echter het kan dan ook heerlijk zijn om juist dan het centrum in Klazienaveen te bezoeken.

In deze periode van het jaar is het s’morgens langer- en s’avonds eerder donker, en ook laat het zonlicht het overdag nogal eens afweten. En dan die plotselinge regenbuien overdag. Buienradar heeft het er zo druk ermee, dat het niet eens meer  in staat is om alle buien weer te geven…

Er zijn voldoende redenen om het centrum Klazienaveen eens te bezoeken. De winkeliers zijn er klaar voor met hun in prachtige herfstkleuren uitgedoste  etalages. En er is toch niets gezelliger om eens lekker de rondgang door het centrum in ons dorp te gaan maken i.p.v. te shoppen op het internet? Zo blijft ook onze lokale middenstand in staat om te overleven. Stel je je eens voor, een dorp als Klazienaveen zonder winkels…. dat kan toch niet?Klazienaveen_centrum_parkeren-2019 En na het shoppen? Ga niet onmiddellijk weer terug in de auto, en richting huis. Ja auto, want voor diegene die niet van lopen of fietsen  houden, het centrum in Klazienaveen bezit bijzonder veel -Gratis!- parkeerplaatsen.Marktplein-De-Snikke-Klazienaveen-(1) Over een aantal weken zal het aantal nog hoger zijn, want dan is ook het oude marktplein weer helemaal herbestraat, samen met de nieuwe straat ‘De Snikke’. Een reden temeer om wat langer te blijven en om in de uitstekende, diverse lokale horeca dat Klazienaveen rijk is, te gaan genieten van een heerlijk hapje en/of drankje.(misschien een herfstbokje of herfstcocktail?) Tap-bieren_1957En t’is nog gezellig ook! Denk er wel aan: Wie is de BOB….

Wat: Koopzondagen Klazienaveen centrum
Wanneer: zondag 6 oktober, zondag 17 november, zondag 1 en 22 december
Waar: Klazienaveen, daar moet je heen!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!