Goede opbrengst bij De Groene Trambrug voor ‘Stichting Joëlle’s helping hand’

Klazienaveen – Afgelopen zaterdagmiddag 31 augustus was er een gezellige middag bij en Thee- en Koffieschenkerij De Groene Trambrug, en een goede opbrengst voor ‘Stichting Joëlle’s helping hand’.

Het Mannenkoor De Roeglanders, dat onder leiding van Cor Maatje staat, gaven gedurende de hele middag ten bate van de Stichting Joëlle’s helping hand een luisterrijk optreden weer. Het terras bij De Groene Trambrug was dan ook gezellig drukbezocht.De-Groene-Trambrug_2019-Roeglanders-(38) Gerda De Vries, de eigenaresse van De Groene Trambrug, ging regelmatig ook zelf met de collectebus rond voor de ‘Stichting Joëlle’s helping hand’.
Gerda had de Stichting persoonlijk uitgenodigd om er gedurende deze middag te komen collecteren. Daarnaast was er het enveloppenspel en de verkoop van o.a. vlindertjes. Het resultaat mag er zijn: Er werd maar liefst  €314,16 voor de ‘Stichting Joëlle’s helping hand‘ bijeengebracht.

Een geslaagde gezellige middag!