Zomerfair en Oldtimerdag in Barger-Oosterveen buurthuis De Dobbe

Klazienaveen – Plaatselijk Belang Barger-Oosterveen is altijd een bijzonder actieve buurtvereniging.

Zo wordt er op zaterdag 31 augustus een heuse Zomerfair en een Oldtimerdag georganiseerd. Van 11.00 tot 16.00 uur is er weer veel te beleven in en rondom buurtgebouw De Dobbe aan de Dordsedijk 404, 7891 NN   Klazienaveen. Ook is er life muziek aanwezig. Een ideaal uitje voor iedereen die er even tussenuit wil!

Standhouders en oldtimerbezitters

Standhouders en oldtimerbezitters kunnen zich nog aanmelden voor deze dag. Bel hiervoor met (0591) – 554 468 of met een persoonlijk berichtje via de Facebookpagina van Buurtgebouw De Dobbe Barger-Oosterveen.

Wat: Zomerfair en Oldtimerdag
Wanneer: zaterdag 31 augustus, 11.00-16.00 uur
Waar: Buurtgebouw De Dobbe, Barger-Oosterveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!