50-Jarig jubileum Verrijzeniskerk Zwartemeer wordt gevierd met open huis

Zwartemeer – Het 50-jarig jubileum van de Verrijzeniskerk in Zwartemeer wordt samen met een open huis extra luister bijgezet met life accordeonmuziek.

Het vijftig jarig bestaan van de Verrijzeniskerk in Zwartemeer krijgt tijdens de Locatiecontactdag op zondag 25 augustus een feestelijke stemming. Iedereen is op deze zondag van harte welkom en de toegang is geheel gratis. Met zijn allen maakt de parochie er samen met de vrijwilligers een extra gezellige en feestelijke Locatiecontactdag van.

Rommelmarkt met life accordeonmuziek

Op deze zondag wordt er vanaf 9.00 uur s’ochtends een rommelmarkt georganiseerd. Van boeken, speelgoed, gereedschap, glazen tot een vijzel en veel andere inbreng is er voor iedereen wel iets te vinden. Het zal extra gezellig worden mede dankzij het life-optreden van een tweetal accordeonisten en de vele spelletjes. Het Rad van Avontuur wordt gedraaid waar mooie prijzen mee te winnen zijn, en natuurlijk is er ook verkoop met o.a. brood, droge worst en bijvoorbeeld leuke bloemstukjes.

Woord- en communieviering

Natuurlijk is er ook een woord- en communieviering dat voor iedereen toegankelijk is. De viering begint om 9.30 uur. Het Zwartemeerse koor St. Cecaelia zal de viering liturgisch ondersteunen met kerkliederen.

Expositie 50 jaar Verrijzeniskerk

Gedurende de hele dag zal er ook een expositie te zien zijn over de geschiedenis van de Verrijzeniskerk. De expositie wordt georganiseerd door de Stichting Cultuur Historisch Zwartemeer.

Wat: 50 jaar Verrijzeniskerk Zwartemeer Locatie-Contactdag
Wanneer: zondag 25 augustus
Waar:
Verrijzeniskerk Zwartemeer
De Hoven 8
7894 BT  Zwartemeer