Sportjournalist Maarten Kolsloot signeert zijn boek FC Emmen ‘Een droomseizoen’ in Klazienaveen

Emmen/Klazienaveen – Sportjournalist Maarten Kolsloot signeert zaterdag 6 juli zijn boek FC Emmen ‘Een droomseizoen’ in Klazienaveen.

Het boek FC Emmen ‘Een droomseizoen’ is al razend populair in Drenthe en intussen ook al het best verkochte boek in Emmen en omstreken. Kolsloot volgt de profclub in het wonderlijke eerste jaar op het hoogste nationale niveau.

Hij spreekt alle betrokkenen, reist mee naar wedstrijden en trainingskampen, houdt een dagboek bij, hij vlogt erover voor NOS Sport én maakt mee dat FC Emmen eindigt op een fraaie veertiende plek. Beleef alle hoogtepunten uit een topseizoen van de FC Emmen nog eens een keer.

De signeersessie door Maarten Kolsloot is op zaterdag 6 juli van 12:00 tot 13:00 uur bij de Primera aan de Langestraat 103, 7891 GG Klazienaveen.