Geslaagd Noordelijk Beeballtoernooi bij Bedrocks met tropischetemperaturen

Emmen – Zondag 23 juni waren de Emmer Bedrocks onder tropische temperaturen gastheer voor het Noordelijke Beeballtoernooi.

Tropische temperaturen tijdens het Beeballtoernooi bij de Emmer Bedrocks. Een geslaagd Noordelijk toernooi, dat startte met een warming-up gepaard met vrolijke muzikale klanken. Bedrocks was vertegenwoordigd met twee teams en deze gingen de strijd aan met Caribe, de honkbalvereniging van Groningen en de Knights uit Leek. De zomerse dag begon met een gezamenlijke warming-up met vrolijke muziek. Daarna gingen de Beeballers fanatiek aan de slag. Op twee velden werden de wedstrijden gespeeld. Afkoeling in de vorm van een ijsje werd erg gewaardeerd. Na afloop kregen de sportievelingen een medaille mee als aandenken. Weer een mooie ervaring voor iedereen en een leuke dag om terug op te kijken.

(Foto’s: Joyce Groeneveld den Dekker)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!