Geslaagde clinic door Australische Pitcher Greg Mosel bij Bedrocks

Emmen – Een geslaagde clinic afgelopen vrijdag door de Australische Pitcher Greg Mosel bij de Bedrocks op de Meerdijk.

Vrijdagavond namen er op de Meerdijk ruim dertig Bedrocks leden deel aan een clinic die werd gegeven door Greg Mosel, pitcher van Adelaide Bites. De aanwezigheid van Mosel die ook als werper verbonden is aan het Australisch Nationale team, was te danken aan zijn vriendin met familiebanden in Drenthe, die hij ontmoete tijdens de Haarlemse honkbalweek in 2018.
Tijdens de warme avond begon Mosel de clinic met een flinke warming-up waarna hij de Bedrockers zijn kennis deelde van diverse honkbaldisciplines zoals gooien, vangen, fielden, pitchen en catchen. Vanaf het gezellige terras zagen de toeschouwers ook dat Greg tijdens de batting practice de bal goed wist te raken en hij daarbij de deelnemers voorzag van de nodige tips.
Na afloop van de clinic overhandigde Bedrocks voorzitter Erik Tobben aan Mosel een aantal geschenken, waaronder een Bedrocks shirt.
Gezien het enthousiasme van de deelnemers wordt er bij Bedrocks gehoopt op een vervolg.

(Foto’s Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!