Minder publiek en iets lager deelnemersveld voor 6e Zwemprestatietocht Klazienaveen

Klazienaveen – Als een soort voorbereiding op de komende Triathlon op zondag 14 juli is vrijdagavond 14 juni de 6e Zwemprestatietocht op rij gehouden. Deze zwemvoorbereiding wordt georganiseerd door de Stichting Triathlon Klazienaveen.

Ondanks de ideale weersomstandigheden en een goede watertemperatuur viel zowel het aantal toeschouwers alsook het aantal deelnemers bij de 6e Zwemprestatietocht afgelopen vrijdagavond 14 juni toch wat tegen.

Gezellig op een bankje genieten.

Ook het startsignaal klonk wat anders dan wat gebruikelijk is, het defect was  gelukkig slechts een kleine spelbreker. 6e zwemprestatietocht 2019 01Geen luide hoorn maar een simpel fluitje moest het overnemen van het geven van het startsignaal. Al met al verliep de 6e Zwemprestatietocht zonder problemen.

De eerste dame uit het deelnemersveld.

Na afloop van hun prestatie werden de zwemmers gelijk beloond met een persoonlijke ontvangst en het uitreiken van de eremedaille.

6e zwemprestatietocht 2019
Om 18:30 u vond de start van de 100 mtr. voor de kinderen plaats, gevolgd door de 200 mtr. voor kinderen. Tegen 18.55 u was de start van de zwemtocht 3000 mtr., 3800 mtr. en 5000 mtr. en ca. 19:10 u vond de start van de 500 mtr., 1000 mtr. en 1500 mtr. plaats.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!