Fantasy festival ‘Fable & Fantasy’ met 3 Klazienaveners en 1 Annerveenschekanaler

Klazienaveen/Emmen – Een nieuw fantasy festival:  Fable & Fantasy met 3 Klazienaveners en 1 Annerveenschekanaler in het Rensenpark.

De Stichting Fable & Fantasy heeft een nieuw fantasy festival opgezet dat in het volgende weekend, op 22 en 23 juni 2019, zijn eerste editie beleefd in het Rensenpark te Emmen.

Fable & Fantasy

Het nieuwe fantasy evenement van het Noorden is Fable & Fantasy. Wat is een fantasy festival eigenlijk? Tijdens een Fable & Fantasy waan je je in een andere wereld, de wereld van de fantasie. De plaats waar je kan genieten, jezelf kan zijn en je je kan laten verwonderen. De één komt in een prachtig kostuum, de ander komt in zijn gewone kleding. Het mag allemaal en niets moet.

Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een fantasiewereld waar je sprookjesfiguren tegen kunt komen, je terug kunt gaan naar de middeleeuwen, of een kijkje kunt nemen in de wereld van de Steampunk. Er is voor ieder wat wils en iedere fantasy/cosplay stijl is welkom!

Kraampjes en optredens

Gedurende deze twee dagen zijn er verschillende fantasy kraampjes te vinden op de Fantasy Fair. Van middeleeuwse kleding tot gothic kleding. Van mooie hoeden en tassen tot eigengemaakte sieraden. Van schapenvachten tot boardgames. Ook treden er diverse bands op, zoals de pirate-partyfolk band Plunder, de akoestische folkband Pyrolysis, de Engelse folkband Pickleweed en de middeleeuwse muziekgroep de Soete inval.

Zwaardvechten en leer boogschieten

Het Rensenpark is al een sfeervolle locatie op zich, maar zit deze dagen ook nog eens vol avonturen. Kom langs bij de Ghostbusters, overwin je angsten bij Jurassic Outbreak, houd een zeepaardjes race bij de Royal Seahorse Riders, leer zwaardvechten bij de Zwaardenkoning, leer boogschieten bij de Boogschuttersgilde of laat jezelf fotograferen bij een van de fotopunten in het park. Ook zijn er voor jong en oud diverse workshops, zo kan je bijvoorbeeld een zeepje vilten of je eigen buideltasje maken.

Wil je niet al te actief bezig zijn, geniet dan van alles en iedereen om je heen, onder het genot van een heerlijk hapje of drankje van onze catering in stijl. Geniet van een mede ijsje, iets lekkers van de woeste zeemanskraam The Frying Dutchman of een lekkere bak koffie van de victoriaans ogende koffiemachine Dikke Bertha.

Zaterdagavond

Op de zaterdagavond wordt het Rensenpark extra sfeervol door het lichteiland midden in het park en een spetterende vuurshow.  Kortom, er is op 22 en 23 juni genoeg te beleven tijdens de eerste editie van Fable & Fantasy. Dit is slechts een greep uit het totale programma.poster_a3-krant Wil je op de hoogte blijven, volg Fable & Fantasy dan via Facebook en Instagram, of houd de site www.fableandfantasy.nl in de gaten voor het laatste nieuws!

Entree

Koop je via de site een kaartje? Dan kan je nog profiteren van de voorverkoop actie tot en met donderdag 20 juni! Daarnaast hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!