EOP meldt baldadigheid, vernielzucht of zelfs diefstal van (straatnaam-)borden

Klazienaveen – Baldadigheid of vernielzucht, of zelfs diefstal. Het EOP-Klazienaveen heeft in ieder geval een melding richting de gemeente Emmen gemaakt van genoemde activiteiten.

melding

Onlangs heeft de EOP Klazienaveen een melding gedaan richting de gemeente Emmen betreffende de diefstal van een redelijk groot aantal straatnaamborden.  Hieronder zelfs een 5-tal straatnaamborden van één en dezelfde straat. Ook andere borden werden en worden ontvreemd, zoals die verbodsborden waarop staat dat het niet toegestaan is om honden te laten poepen in het aangegeven gebied.

onkostenplaatje loopt op

De straatnaamborden werden tot nu toe telkens opnieuw besteld en het onkostenplaatje loopt intussen stevig op en tast het toch al bescheiden budget van het EOP-Klazienaveen behoorlijk aan. De straatnaamborden hangen op een hoogte van 2,2 meter en zijn degelijk met bouten en moeren bevestigd. De borden kunnen dus alleen met behulp van gereedschap ontvreemd worden.

Kogelgaten

Zoals op Pinkstermaandag (-gisteren-red.) Op deze bewuste dag werd de straatnaambord van de Stellingstraat vol kogelgaten, vermoedelijk  gemaakt met een luchtdrukwapen, in de berm aangetroffen.

Noem het baldadigheid of vernielzucht, maar ouders en/of verzorgers zien in de blokhut of schuur oid. waar hun kroost veel vertoefd toch ook deze borden plotseling als trofee hangen?  Deze ongewenste acties, baldadigheid, vernielzucht of zelfs als diefstal te bestempelen, kosten onze gemeenschap veel publiekelijke gelden. Stop met deze onzin, zo bestempeld het EOP-Klazienaveen het gebeurde, en blijf van andermans spullen af.

(Bron: EOP-Klazienaveen.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!