Australische Pitcher geeft clinic bij Bedrocks

Emmen – De Australische Pitcher Greg Mosel, die de komende dagen voor familiebezoek in Nederland is, zal komende vrijdag een clinic geven aan leden van soft- en honkbalvereniging Bedrocks in Emmen.

De clinic gegeven door Greg Mosel, werper van Adelaide Bites en het Nationale Honkbalteam van Australië, zal vrijdag 14 juni om 18.30 uur op de Meerdijk plaatsvinden. Belangstellenden zijn van harte welkom om ook een kijkje te komen nemen.

Heren 2

Tweede zege van het seizoen eindelijk een feit voor tweede herenteam van de Bedrocks. Op eerste Pinksterdag kwamen de Animals uit Dieren op bezoek. De Animals, die sinds 3 jaar weer een seniorenteam hebben, stonden voor deze wedstrijd net boven de Bedrocks op de ranglijst.

Bedrocks begon de wedstrijd onder leiding van plaatscheidsrechter Robin en veldscheidsrechter Melvin Brandjes met Davey Paulussen als startend werper op de heuvel. Paulussen moest in de eerste inning duidelijk in zijn ritme komen, maar kreeg slechts één run tegen. In het verloop van de wedstrijd ging hij steeds beter draaien en kreeg hij nog maar twee runs tegen. 4-Fernando-Acevedo-DSC05232Closer Fernando Acevedo deed wat er van hem verwacht werd en gooide de wedstrijd in de laatste inning op slot.

De Emmer slagploeg draaide de afgelopen wedstrijden wat stroef, maar zondag werd er duidelijk beter geslagen. O.a. door honkslagen van Colin Ramakers en Davey Paulussen kwamen de Bedrocks na de eerste inning op een 3-1 voorsprong. 3-Davey-Paulussen--DSC04985De onervarenheid van de Animals kwam in sommige situaties duidelijk naar voren. De Bedrocks profiteerden daarvan vooral door snel en scherp honklopen.

In het verloop van de wedstrijd liepen de Emmenaren uit naar 10-3 o.a. door een 2-honkslag van Harrie van Vondel en 3-honkslagen van Fernando Acevedo en Jeffrey Brandjes.

Er is duidelijk een stijgende lijn in het spel van de Emmenaren te zien. Hopelijk wordt deze stijgende volgende week in de thuiswedstrijd tegen de High Tech Hitters uit Enschede voortgezet.8-Heren-2--DSC05362

Programma Meerdijk

Vrijdag 14 juni: 18:30 uur clinic Greg Mosel.
Zaterdag 15 juni: 11.00 uur Pupillen – Giants Hengelo, 14.00 uur Aspiranten – Knights Leek.
Zondag 16 juni: 11.00 uur Heren 2 – High Tech Hitters, 14.30 uur Heren 1 – Blue Socks Veenendaal.

(Foto’s:  Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!