Elkaar het ja-woord geven in het Bargerveen

Zwartemeer/Bargerveen – Vrijdag 7 juni 2019 gaven Lars Peters en Carla Post elkaar midden in het Bargerveen elkaar het ja-woord. Een idyllische en unieke locatie voor  een huwelijksvoltrekking.

Peters-Post_7-6-2019-MSL_0788Peters-Post_7-6-2019-MSL_0813
Het huwelijk tussen Lars Peters uit Zwartemeer en Carla Post afkomstig uit Klazienaveen werd door ambtenaar Jan Sulmann van de gemeente Emmen in open lucht voltrokken bij de schuilhut.Jan-Sulmann_MSL_0804trouwauto-MSL_0763
Voordat dit alles mogelijk werd, moest er via het aanvragen van een vergunning, toestemming verleend worden door Staatsbosbeheer. De medewerkers van Staatsbosbeheer hielden deze eerste huwelijksvoltrekking in het Bargerveen dan ook nauwlettend in het oog. De schuilhut ligt midden in het Bargerveen in de directe nabijheid van de -Pastoorsboerderij-. (-naar het idee en ontwerp van Berrie Walda-red.)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!