Opkikkerdag voor 7-jarige Brit en haar gezin

Emmen/Regio – Een Opkikkerdag vol verrassingen voor de 7-jarige Britt en haar gezin uit Emmen. Even een dag zonder zorgen voor het gehele gezin!

Even vergeten

Gisteren stond er voor Britt en haar gezin een unieke dag op de planning, de Opkikkerdag. Op deze Opkikkerdag stond haar en het gezin de ene na de andere verrassing te wachten. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten.

Britt is namelijk ziek. Dit heeft impact op haar leven, maar ook op van dat van haar ouders en zusje, de 2-jarige Sanne. Daarom nam Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld.

Verrassingen

De dag begon met een fotoshoot door een professionele fotograaf. Hierna gingen ze op bezoek bij de kabouters, waar de verwondering van hun gezichten af te lezen was. Opkikker-1Van bellen blazen, tot kabouter soep maken en thee drinken: niks was te gek.Opkikker-2

Na de lunch werden ze omgetoverd tot heuse prinsen en prinsessen, waarna ze met een koets naar het paleis werden gebracht.Opkikker-3 Hier konden ze hun geluk niet op. Ze werden door de lakei op hun wenken bediend. Als laatste was het tijd voor een feestje: Opkikker was jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden! Het was een drukke, spannende, leuke en prachtige dag!

Over de Stichting Opkikker

Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan.

Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen ze aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.

Voor meer info over Stichting De Opkikker bezoek de website: www.opkikker.nl

(Foto’s: Stichting Opkikker)