Klazienaveense avondwandelvierdaagse van start!

Klazienaveen – Maandagavond 3 juni is de wandelvierdaagse van start gegaan. Met meer dan 1200 deelnemers is het gezellig druk op de straten in Klazienaveen.

Kruidenveld

Voor de schoolkinderen was er een korte versnaperingsstop in het Kruidenveld, en een heerlijk ijsje gaat er natuurlijk altijd wel in. Ook de tweede avond van de avondwandelvierdaagse, vanavond dinsdag 4 juni, zal zoals het nu lijkt, ook nog droog gaan verlopen.avondwandelvierdaagse 2019 007

Het weer vandaag en vanavond

Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Klazienaveen, met vanavond kans op onweer. Pas tegen het eind van de avond, omstreeks ca. 22.00 uur trekken er onweersbuien over onze regio. buienradar-04062019Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 26 °C en is de wind matig, windkracht 3. Vannacht is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 16 °C.

Code geel Drenthe

Het KNMI heeft voor Drenthe code geel afgegeven van 21.00 tot 01.00 uur. Code geel wordt afgegeven bij mogelijk gevaarlijk weer.