Bedrocks heren 1 in eerste drie inningen thuis gevloerd

Emmen – Zondag 28 april werd de 2e wedstrijd van het seizoen door het 1e heren honkbalteam van de Bedrocks gespeeld. Het werd een natte en tegelijkertijd ook een teleurstellende thuiswedstrijd.

Op een regenachtige Meerdijk ontvingen de Bedrocks heren 1  het 3e team van De Hazenkamp uit Nijmegen. Deze mannen bleken met hun ervaring in de 2e, 1e en de overgangsklasse een maat te groot voor de Emmenaren.

gevloerd in eerste drie inningen

Direct in de eerste drie inningen namen de Hazenkampers een voorsprong van 0-8. Helaas had 1e pitcher van de Bedrocks, Ruben van Wieren, iets te weinig grip op het geweld aan slagkracht van de mannen uit Nijmegen.2-Max-Kamp-op-de-heuvel-DSC00032-(002)

In de 4e inning kwam Max Kamp voor Emmen op de werpheuvel. Met Kamp hadden de slagmannen van de Nijmeegse gasten toch duidelijk meer moeite. Hierdoor scoorden ze de rest van de wedstrijd nog weinig punten, en konden de Bedrocks met een aantal mooie honkslagen toch wat terug doen.4-Robin-Brandjes--DSC00192-(002)8-Arjan-Koreman---2-honkslag-DSC00140-(002) Fraaie 2-honkslagen werden gemaakt door Robin Brandjes en Arjan Koreman.

Uiteindelijk konden de Bedrocks het niet heel spannend meer maken, mede door het uitstekend pitchen van de “closer”, de laatste pitcher van honkbalploeg De Hazenkamp. Closer-De-Hazenkamp--DSC00195-(002)Uiteindelijk zette hij in totaal 12 slagmannen van Emmen aan de kant met 3-slag. Met een einduitslag van 5-14 gingen de gasten met een overwinning weer naar Nijmegen.

Jeugdhonkbal

In Almelo speelden de Bedrocks pupillen met 5-5 gelijk tegen de Uitsmijters, terwijl de aspiranten in Meppel met 9-4 verloren van Blue Devils.

(Foto’s: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!