Koepeldag Nieuw-Dordrecht al jaren goed voor duizenden bezoekers

Nieuw-Dordrecht – De Koepeldag in Nieuw-Dordrecht is al jaren goed voor het bezoek van duizenden bezoekers aan het Koepel-dorp.

Hemelvaartsdag 2019 zal ongetwijfeld opnieuw velen weten te verleiden om ook een bezoekje te brengen aan de traditionele Koepeldag.

Hemelvaartsdag is Koepeldagmarkt

Donderdag 30 mei is het Hemelvaartsdag en dan is het weer tijd voor de Koepeldag in Nieuw-Dordrecht. Hapje, drankje, gezelligheid, draaimolen,  suikerspinnen, schminken, muziek en sfeer en veel marktkramen, heel véél marktkramen! De organisatie van de Koepeldag rekent dan ook dit jaar weer op de komst van vele duizenden bezoekers. Met een braderie en een vlomarkt rondom de (muziek-)koepel en door het gehele dorp, zal dat ook dit jaar weer ongetwijfeld gaan lukken.

Plaatsje op de markt?

De Koepeldag is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grootste in zijn soort in heel Noord-Nederland. De Koepeldag begint ochtends om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Ook opgeven voor een plaats(je) op de markt? Neem dan contact op met de organisatie www.chaosindevenen.nl