Leerlingen CB De Brug Klazienaveen nemen nieuw schoolplein in gebruik

Klazienaveen –  Christelijke Basisschool De Brug in Klazienaveen heeft een nieuw schoolplein. De feestelijke openingshandeling, verricht door een aantal leerlingen, vond woensdagmiddag 24 april plaats.

CBdeBrug-schoolplein2019-_MSL0049web
Enigszins gespannen kijken alle andere leerlingen met ouders, vrijwilligers en leerkrachten toe op de openingshandeling.
acties

De activiteitencommissie, bestaand uit vele vrijwilligers, ouders, grootouders, kinderen en leerkrachten van CB De Brug in Klazienaveen houden al sinds enkele jaren acties. Van de opbrengsten werden de afgelopen jaren veelal alleen maar de kleinere, dringend benodigde dingen aangeschaft. Door dus heel bewust met het uitgavenpatroon om te gaan, kon er de afgelopen jaren een redelijk bedrag bijeen gespaard worden.

natuurlijke en praktische speeltuin

Het doel, het stukje schoolplein aan de zijde van de brandweer wat vrijwel nooit gebruikt werd, om dat om te toveren in een mooie, praktische en natuurlijke speeltuin. CBdeBrug-schoolplein2019-_MSL0049webVoor de onderbouw is er een bijzonder kleurrijk verkeersplein gerealiseerd. De zitjes voor de bovenbouw moeten nog geplaatst worden en dan kunnen ook zij heerlijk “chillen”. CBdeBrug-schoolplein2019-_MSL0055web

Esmeralda Gerth namens de activiteitencommissie: “Het schoolplein is zo mooi geworden, mede dankzij de hulp van alle kinderen bij de vele gehouden acties. Als activiteitencommissie zijn wij er dan ook erg trots op dat we dit met elkaar gerealiseerd hebben.”

error: De inhoud van deze website is beschermd !!