Weersverwachting vandaag, morgen, en langere termijn

Klazienaveen – De weersverwachting voor vandaag is zonnig en droog, en morgen is er kans op wat neerslag in de vorm van onweer. Vanaf begin komend weekend wordt er uit een ander vaatje getapt.

Vandaag en morgen

Voor vandaag en morgen ziet de weersverwachting er zonnig en droog uit in Klazienaveen. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 11 °C. Morgen is er kans op wat neerslag, daarbij ligt er momenteel een grote wolk met Saharazand boven ons land. weerplaza23042019Zolang het droog blijft merken we dit alleen aan extra rode kleuren bij de zonsopkomst en zonsondergangen, en is overdag de lucht niet meer helderblauw. Morgen valt verspreid over het gehele land een aantal regen- en onweersbuien, en daarbij komt wat Saharazand mee naar beneden.

De 14-daagse weersverwachting Klazienaveen en omgeving

De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op neerslag hoog in Klazienaveen en omgeving. De temperatuur daalt tot 14 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 10 °C. De wind waait uit het zuiden en is matig, windkracht 4.weerplaza230430042019weerplaza010507052019

(Bron: weerplaza.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!