Beachveld Klazienaveen dankzij vrijwilligers klaar voor alle beachactiviteiten

Klazienaveen – Dankzij een aantal vrijwilligers van Sportief Klazienaveen ligt het beachveld van Klazienaveen er weer spik en span bij. Klaar voor het komende beachveldtoernooi in juni en voor alle andere beach-activiteiten

Allerlei beach-activiteiten

Een aantal vrijwilligers van Vereniging Sportief Klazienaveen heeft de mouwen eens flink opgestroopt en het beachveld op Sportpark De Planeet weer helemaal in orde gemaakt voor allerlei beach-activiteiten. Het beachveld ligt er weer spik en span bij.  Er zijn vele mogelijkheden op beach sportgebied: volleybal, tennis, handbal en voetbal enz.

Beachvolleybaltoernooi 2019

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni wordt op het Klazienaveense beachveld een groot beachvolleybaltoernooi georganiseerd.

Programma

Zaterdagmiddag 29 juni A-, B- en C-jeugd 12-14 jaar en 15-17 jaar
Zondag 30 juni A- en B- categorie en recreanten. Inschrijven voor dit toernooi kan via deze link.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!