Tommy Falke genomineerd voor ‘Speler van het Jaar’

Zwartemeer – Nominatie ‘Speler van het Jaar’ voor de linkerhoekspeler van handbalvereniging Hurry-Up, de 25-jarige Tommy Falke.  Falke is bezig aan zijn laatste weken bij de handbalvereniging Hurry-Up uit Zwartemeer en is één van de vier genomineerden.

Meer dan honderd doelpunten heeft Falke inmiddels in de BENE-League in dit seizoen weten te scoren. Vorig jaar eiste Falke al een plaatsje in het Oranje-team op. Het volgende seizoen gaat hij na vijf seizoenen Hurry-Up  voor het Belgische Sporting NeLo uitkomen.

Vier kandidaten

Naast Tommy Falke zijn er nog drie kandidaten die voor deze persoonlijke titel in aanmerking komen: Tim Bottinga (Aalsmeer), Quinten Colman (Bevo) en Pepijn Michielsen (Hellas).

Al de coaches uit de eredivisie en BENE-League brengen hun stem uit op één van de kanshebbers. De winnaar die met de titel aan de haal gaat wordt tijdens de bekerfinale op 28 april bekendgemaakt.

Degratie? Kop d’r Veur!

Hurry-Up vecht nog tegen de degradatie uit de BENE-League. Komende zaterdag 20 april wordt de beslissingswedstrijd met eredivisionist Hellas in de thuishal gespeeld. Bij winst komt Hurry-Up ook na de zomerstop uit in de de BENE-League competitie. De wedstrijd begint a.s. zaterdag om 20.00 uur in Sporthal De Eendracht in Zwartemeer. Zondag zendt RTV Drenthe een samenvatting uit in het nieuwsprogramma Drenthe Nu.

Wedstrijd a.s. zaterdag bijwonen? Bestel hier uw Tickets

(Bron: RTV Drenthe)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!