Veel vrijwilligers in actie voor realiseren beach-handbalveld Hurry-Up

Zwartemeer – Dat het dorp Zwartemeer groot is op sportgebied is intussen in heel Europa wel bekend, maar bij handbalvereniging Hurry-Up weet men ook van aanpakken! Het beach-handbalveld wordt gerealiseerd mede dankzij de vele vrijwilligers!

Vrijwilligers

Het was maandagavond deze week een drukte van belang achter sporthal de Eendracht in Zwartemeer. Veel vrijwilligers staken de handen uit hun mouwen, en waren hard aan het werk om het beoogde beach-handbalveld te kunnen realiseren. De eerst stappen waren kort geleden al genomen (na een oproep via NL-doet) en maandagavond stond puin ruimen op het programma.Beachvelden-H-Up_MSL0121Beachvelden-H-Up_MSL0123

Met vereende krachten werd het terrein ontdaan van de laatste restanten van een oud tegel plein. Het oude materiaal werd afgevoerd om straks plaats te gaan maken voor mooi geel zand. Hierop worden straks over enkele weken de buitensportactiviteiten voor de vereniging afgewikkeld.Beachvelden-H-Up_MSL0117