Klazienavener Brent Ronde (11) haalt internationaal brons en goud

Klazienaveen/Spa (BE) – In het afgelopen weekend werd er een Internationaal Tafeltennis Toernooi georganiseerd in Spa, België. De nog jonge Brent Ronde (11), afkomstig uit Klazienaveen, was één van de deelnemers.

Tafeltennis

Brent Ronde (11) uit Klazienaveen deed het afgelopen weekend succesvol mee aan een Internationaal Tafeltennis Toernooi. Dit toernooi werd gehouden in Spa, België. Namens de NTTB (Nederlandse Tafeltennis Bond) vertegenwoordigde Brent samen met Ivan Kahn  uit Amsterdam op een knappe wijze de Nederlandse tafeltennissers.

Eerst brons en dan goud!

Zaterdag, de eerste dag, behaalde Brent Ronde in het individuele toernooi al een knappe 3e plaats. Op zondag werd het teamtoernooi gespeeld. Hierop wist Brent samen met Ivan Kahn de gouden medaille in de wacht te slepen. Een uitstekende prestatie van beide tafeltennissers.

Brent Ronde, rechts op de foto, speelt bij Smash ’70 in Hattem.