Onvoldoende slagkracht Bedrocks heren 2

Emmen – Heren 2 van honk-en softbalvereniging Bedrocks speelden zondag in Enschede tegen de High Tech Hitters. De Bedrocks heren 2 toonden onvoldoende slagkracht.

De eerste inning begon al niet te best voor de honkballers uit Emmen omdat na vier slagmensen de beurt alweer aan de Tukkers was. Zij deden wel wat er van honkballers verwacht mag worden, namelijk slaan en scoren. Davey-Paulussen-DSC08012Pas nadat er vier keer door HTH gescoord was kon Bedrocks werper Davey Paulussen de derde strike-out gooien.

In de tweede inning was het Paulussen die de score opende waarna Erik Többen na een mooie honkslag het tweede punt noteerde. De Hitters kwamen in deze inning zelf niet meer tot scoren. De derde slagbeurt begon wederom slecht voor de Emmenaren met drie op drie af. De Hitters sprokkelden in hun gelijkmakende slagbeurt weer een puntje binnen.Michel-Kraayeveld--DSC08305

De vierde inning begon hoopgevend voor Bedrocks maar nadat Michel Kraayeveld en wederom Davey Paulussen hadden gescoord ging het weer mis in het doorbijten. De gelijkmakende slagbeurt verliep voor de Hitters prima door zes keer te scoren door goed slagwerk.

Met wederom drie op en drie af in de vijfde inning konden de Emmenaren de spanning niet terug brengen. De tegenstander kon de voorsprong vervolgens met nog twee punten verder uitbouwen tot 13-4.Erik-Többen--DSC07921 Gelukkig kom outfielder Erik Többen de laatste hoge bal met heel veel moeite vangen met een dubbele koprol tot gevolg.

In de zesde inning konden Kraayeveld en Paulussen wederom scoren en hadden een belangrijk aandeel in de wedstrijd. Het laatste punt werd gescoord door Harrie van Vondel. De eindstand 13-7 had Bedrocks voor het grootste deel aan zichzelf te danken. Maar liefst 5 spelers zijn niet op de honken geweest.

(Foto’s: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!