Rioolwerkzaamheden Lange Spruitstraat duren nog tot 17 mei

Klazienaveen – De rioolwerkzaamheden aan de Lange Spruitstraat in Klazienaveen zijn in volle gang. De werkzaamheden zullen nog tot 17 mei gaan duren.

Het is voor de bewoners aan de Lange Spruitstraat even erg lastig, de berm en voortuinen liggen vol met materieel voor de werkzaamheden. Maar ook voor de bewoners aan één van de omliggende straten is het eveneens lastig omdat er omgereden dient te worden.

Lange-Spruitstraat-04-2019-2
Voor fietsers en wandelaars zijn er wel wat andere mogelijkheden om de weg zo kort mogelijk te houden.

Maar als de werkzaamheden, die zoals het nu lijkt nog tot 17 mei zullen gaan duren, helemaal klaar zijn, is de wijk met dit nieuwe rioolstelsel weer helemaal op de toekomst voorbereid.Lange-Spruitstraat-04-2019-1Lange-Spruitstraat-04-2019-4

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!