Damesvolleybalteam Tjoba degradeert uit Eerste Divisie

Klazienaveen – Het damesvolleybalteam van Tjoba degradeert uit de Eerste divisie.  Na de 4-0 nederlaag bij Sneek heeft de ploeg van Tjarko Muis een te grote achterstand opgelopen.

Nog één seizoenwedstrijd

Volgend weekend staat er nog één wedstrijd tegen Rosstars op het programma en dan zit het Eerste divisie seizoen erop. De Tjoba damesploeg kende nogal wat problemen en moest nederlaag op nederlaag incasseren.

De dames van Tjoba verloren in de wedstrijd tegen Sneek in vier sets.  Met 25-16, 25-20, 25-22 en 25-15 werd er een krampachtig verlies geleden, want na de eerste set was de kans om in te lopen op Bolsward  voor een plaatsje hoger in de ranglijst al verkeken. De Tjobadamesploeg staat nu op een gedeelde laatste plaats tezamen met VC Zwolle. Ook deze ploeg is gedegradeerd.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)