Open dag TC Rackem met clinics voor jeugd en senioren

Klazienaveen – Zondag 7 april aanstaande organiseert tennisvereniging TC Rackem Klazienaveen een open dag.

De tennisvereniging opent tijdens deze dag de banen om ook de niet-tennissers eens kennis te kunnen laten maken met met deze bijzonder leuke sport. De open dag begint zondag 7 april om 10.00 uur duurt tot 13.00 uur.

ook in de winterperiode

TC Rackem is een kleine laagdrempelige vereniging, waar regelmatig toernooien voor allerlei niveaus worden georganiseerd. De tennisvereniging heeft 2 smash-court banen en 2 gravelbanen. Op de smash-court banen kan zelfs in de winterperiode lekker buiten getennist worden. Vanaf dit jaar verzorgt de tennisleraar Jan Hans Picek de tennislessen voor de jeugd en de senioren. Tevens wordt hierbij dit jaar voor de jeugd een winterprogramma in de sporthal aangeboden.

Open dag

Op de open dag maakt u kennis met het tennispark, krijgt u informatie over het lidmaatschap, de tennislessen en informatie over onze actie zomerstop. Ook kunt u op deze dag kennismaken met tennisleraar Jan Hans Picek.  En wat te denken van de mogelijkheid tot het volgen van een proefles. Voor de proefles zijn er zowel voor de jeugd alsook de senioren tennisrackets op de baan beschikbaar.

Programma:

Tennisclinics jeugd van 10.00 – 12.00 uur
Tennisclinics senioren    12.00 – 13.00 uur

Voor meer informatie: www.tcrackem.nl

Wat: Open DagTC Rackem
Wanneer: Zondag 7 april van 10.00 tot 13.00 uur
Waar:
Tennisvereniging TC Rackem
Planeet 2
7891 CP Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!