Hond Noortje van Lisanne uit Barger-Compascuum genomineerd voor mooiste hond Nederland

Barger-Compascuum – Is hond Noortje van Lisanne Dijck uit Barger-Compascuum de mooiste hond van Nederland? Breng ook jouw stem uit op Noortje!

Hond Noortje van baasje Lisanne Dijck uit Barger Compascuum is genomineerd als kandidaat voor de verkiezing van de mooiste hond van Nederland. In de gemeentelijke ranglijst gaat Noortje al aan kop.Noortje poserend

vrolijk en lief

Noortje is voor Lisanne, een 3 jarige Boomer, zoals voor iedere hondenliefhebber, heel erg belangrijk. Dankzij Noortje durfde zij het aan, om na een aantal gezondheidsproblemen op zichzelf te gaan wonen. Noortje is een vrolijk en lief hondje en een echt allemans-vriendje.Noortje rennend

Breng ook jouw stem uit

Zowel baasje Lisanne  als hond Noortje zouden het bijzonder leuk vinden als je jouw stem uitbrengt. Hiermee help je hen om de fel begeerde titel in de wacht te slepen. In de ranglijst per gemeente staat Noortje nu al aan kop! Maar ook jouw stem kan het duo helpen in de strijd om de landelijke titel.

Klik om je stem ook uit te brengen op de hieronder staande link:

https://www.mooistehond.nl/?elected@vote=433377

error: De inhoud van deze website is beschermd !!