Natuurlezing Bargerveen door Erik Bloeming in Museum Collectie Brands

Nieuw-Dordrecht – Het begint voorjaar te worden en bij de natuurliefhebber begint het kriebelen. Om echt te kunnen gaan genieten verzorgt boswachter Erik Bloeming een lezing in het museumcafé van Museum Collectie Brands.

Bijzonder Bargerveen

Nu het voorjaar voorzichtig zijn intrede doet, is het tijd om weer lekker naar buiten te gaan. Tijd om te genieten van ons Drents natuurschoon. Velen weten ook de weg te vinden naar het Bargerveen. Een uniek stukje natuur, maar wat maakt het eigenlijk zo bijzonder?

Natuurpark Ranger en boswachter Erik Bloeming zal u daarover gaan vertellen. In zijn lezing van zondag 10 maart, aanvang 14.00 uur, zal hij stilstaan bij de ontstaansgeschiedenis van het Bargerveen alsook het huidige beheer van het geweldig mooie natuurgebied. Daarnaast wordt er door Erik ook aandacht aan de lokale flora en fauna geschonken.

aanmelden

Voor deze activiteit dient u zich vooraf aan te melden door te e-mailen naar: activiteitmcb@gmail.com.

Uw aanmelding is pas voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 0591-393400.
De entreeprijs bedraagt €6,- per persoon. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen.

Museum Collectie Brands
Herenstreek 11
7885 AT   Nieuw-Dordrecht
Tel.: 0591-393400
E-mail: activiteitmcb@gmail.com
Website: www.collectie-brands.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!