Bjorn Bernsen uit Zwartemeer genomineerd voor Sporttalent Drenthe

Zwartemeer – De 16-jarige kickbokser Bjorn Bernsen uit Zwartemeer is genomineerd voor de titel van Sporttalent Drenthe. De verkiezingen hiervoor zullen op 11 maart plaatsvinden.

verloting

Bjorn: “Ik ben genomineerd voor Sporttalent Drenthe waarvoor de verkiezingen op 11 maart aanstaande zullen plaatsvinden. Ik verloot onder de stemmers op mij een supportersshirt en een toegangsbewijs voor het K-1 sportevenement dat dit jaar in Nederland gehouden wordt. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je Liken, Delen en Stemmen via mijn Facebookpagina.”

Slechts drie dagen stemmen

Vanaf vandaag 22 februari tot en met  zondag 24 februari kan er gestemd worden via deze link: https://www.sportgaladrenthe.nl/stemmen/#gf_4 . Je hebt dus drie dagen de tijd om te stemmen! Onder de stemmers worden door de organisatie van Sportgala Drenthe toegangskaarten verloot voor het Sportgala Drenthe op 11 maart aanstaande. De uiteindelijke winnaars in de vier categorieën worden bepaald door de publieksstemmen, een topsportjury en een sportjournalistenjury.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!