Gratis weekendprogramma Carnavalsvereniging De Veentrappers Zwartemeer

Zwartemeer – De jaarlijkse toneelavond van Carnavalsvereniging De Veentrappers wordt komende zaterdag gehouden en op de zondagmiddag is er een middagje voor de kinderen. De toegang tijdens beide dagen is gratis!

Programma zaterdagavond

Aanstaande zaterdag 23 februari vanaf 20.00 uur is het weer tijd voor de jaarlijkse toneelavond! Naast toneel verzorgd door toneelgroep TZV, zijn er optredens van de dansgardes van de Veentrappers en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door van Jan van de Beld, bekend van Jan en Zwaan. De toegang is met koffie en cake inbegrepen, helemaal gratis!

Programma zondagmiddag

Aansluitend op zondag 24 februari is er vanaf 14.00 uur een grandioze kindermiddag! Met diverse spelletjes, suikerspinnen, pannenkoeken, optredens van de dansgarde van De Veentrappers en met muziek van DJ Bauer! De middag is bedoeld en geschikt voor alle kinderen die op de basisschool zitten, en het is helemaal gratis!

Beide evenementen zijn helemaal gratis toegankelijk en worden gehouden in:

Café De Nachdwacht
Eemslandweg 88
7891 AD Zwartemeer
Tel. (0591) 316614

error: De inhoud van deze website is beschermd !!