Bjorn Bernsen: mee knokken op het K-1 toernooi!

Regio/Zwartemeer – Het K-1 toernooi is een van de grootste in zijn soort en komt waarschijnlijk maar voor éénmaal in het bestaan naar Nederland. De succesvolle Bjorn Bernsen uit Zwartemeer mag mee knokken!

Supporters let op, schrijft Bjorn op zijn Facebookpagina, ik ga vechten op het grootste toernooi der toernooien: het K-1 toernooi! Het is s’werelds grootste organisatie waar de allergrootste vechters van de wereld zich presenteren, Japanners, Thailanders, Russen. Het toernooi komt waarschijnlijk maar voor éénmaal naar Nederland.

K-1 toernooi

De K-1 is voornamelijk gebaseerd op kickboksen, maar ook elementen van thaiboksen, taekwondo, karate, kungfu komen tot uiting in de ring. De winnaar mag zich in praktijk de sterkste man op aarde noemen, omdat de K-1 als de meest effectieve vechtsport wordt beschouwd.

regerend wereldkampioen K-1

De Amsterdammer Roël Mannaart is regerend wereldkampioen K-1. Bjorn is er dan ook erg trots op dat hij voor Mejiro Gym Drenthe mag knokken voor deze organisatie. “Oude tijden herleven tijdens de K-1. Yesss, ik ben helemaal happy!” geeft Bjorn aan.

Roël Mannaart, zoon van kickbokslegende André Mannaart, werd in maart 2018 kampioen in de K1 in Japan. Hiermee verwierf hij een plekje tussen grootheden als Peter Aerts, Sem Schild en Remy Bonjasky, de actuele wereldkampioen.

kaarten

En nu mag Bjorn namens Mejiro Gym Drenthe zijn klasse laten zien in Amsterdam. Er zijn slechts beperkte kaarten voor dit evenement beschikbaar, dus diegene die dit wil meemaken mag een bericht sturen naar Bjorn. Hier vindt u de link naar zijn Facebookpagina.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!