Start Monarch Rally opnieuw bij De Witte Olifant

Klazienaveen – De alweer vijfde Rotary Monarch Rally start evenals vorig jaar bij De Witte Olifant in het centrum van Klazienaveen. De opbrengsten van de Rotary Monarch Rally gaan dit jaar naar de racerunners voor de Gehandicapten Sport Club Emmen.

Centrum Klazienaveen

De vijfde Monarch Rally start dit jaar op zondag 14 april vanuit het  centrum van Klazienaveen. Het is de tweede keer dat de start in het centrum bij De Witte Olifant plaatsvind. Monarch Rally 2018De Monarch Rally is een evenement voor het goede doel en is voor iedereen toegankelijk. Men hoeft geen geoefende rallyrijder te zijn en ook zijn er geen speciale wensen met betrekking tot de auto.
De deelnemers komen langs de mooiste plekjes en maken tijdens deze rit kennis met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren de revue en het kleine wedstrijdelement maakt deze toertocht nog leuker!

Gehandicapten Sportclub Emmen

De opbrengst van de Monarch rally is dit jaar bestemd voor de aanschaf van 2 racerunners voor Gehandicapten Sportclub Emmen. Dit zijn een soort driewiel-loopfietsen zonder pedalen, met een borststeun. Racerunners_2018_P1010744Speciaal voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking die moeite hebben met lopen of afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator. Door deze racerunners is er de mogelijkheid voor Gehandicapten Sportclub Emmen om deze tak van wielersport aan te bieden.

Sopsoren gezocht

De hoop is op minimaal 60 deelnemende equipes tijdens de vijfde Monarch Rally in Klazienaveen aan de start te krijgen. Maar u kunt zich natuurlijk ook als sponsor aanmelden en op deze wijze het goede doel van dit jaar te steunen.

aanmelden als deelnemer

Voor meer informatie over de Monarch Rally, waaronder het programma, deelname kosten en de inschrijfmogelijkheid kijkt u op www.monarchrally.nl.

Wat: Vijfde Monarch Rally
Wanneer: zondag 14 april, start 10.00 uur
Waar: Diner Café De Witte Olifant, centrum Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!