Itass DTK’70 stopt op eredivisieniveau!

Klazienaveen – Regerend landskampioen bij het heren tafeltennis Itass DTK’70 zal na dit seizoen niet meer actief zijn op het hoogste niveau.

grote successen

De vereniging uit Klazienaveen heeft besloten om niet langer eredivisie te gaan spelen. In het verleden werden er grote successen geboekt met de dames en de afgelopen jaren won ook het herenteam ook de nodige prijzen. Driemaal de nationale beker, eenmaal landskampioen en tweemaal vice-landskampioen. Itass DTK’70 zal niet langer actief zijn in de topsport van het tafeltennis.

minder aandacht voor de sport

Het was volgens de voorzitter van de topsportcommissie Hendrikus Velzing geen eenvoudig besluit:
“We hebben een prachtige historie opgebouwd en veel mooie momenten gekend, maar we kunnen het niet langer in de benen houden. De aandacht voor de sport wordt minder, de belangstelling van het publiek en sponsoren loopt achteruit en de exposure is niet meer wat het geweest is. We hebben een fantastisch team en ik hoop dat we het seizoen met een landstitel kunnen afsluiten.”

In mei dit jaar wordt de finale om het kampioenschap van Nederland gespeeld en daarna houdt het eredivisie-avontuur van DTK’70 definitief op.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!