PitFest voor inwoners Erica opnieuw gratis

Erica – Evenals tijdens de drie voorgaande edities van het Ericase PitFest is de toegang voor inwoners van Erica opnieuw gratis!

Vierde keer PitFest

De vierde editie van het PitFest vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei. Als decor dient het Resort ZuidDrenthe, waar 37 nationale- en internationale bands zullen gaan optreden.

aanmelden

De organisatie van het PitFest raadt de Ericanen die een gratis kaartje willen bemachtigen aan, om zich snel aan te melden. De organisatie verwacht dat het PitFest festival dit jaar opnieuw uitverkocht zal zijn.

Voor de niet inwoners van Erica geldt: een weekendkaart kost normaal €52,50 in de voorverkoop.

Line-up

De volgende acts zulle acte de présence geven tijdens het 4e PitFest:

Sodom (GER), Asphyx (NL), Wolfbrigade (SWE), Venom Inc (U.K.), Skitsystem (SWE), Integrity (USA), Discharge (U.K.), Onslaught (U.K.), The Real McKenzies, ACxDC (USA), Cripple Bastards (IT), Wombbath (SWE), – Gutalax (CZ), Dr Living Dead (SWE), Malignant Tumour (CZ), Seein Red (NL), Herder (NL), Thanatos (NL), The Varukers (U.K.), Vitamin X (NL), Carnation (BE), Halshug (DEN), Teethgrinder (NL), Just Before Dawn (SWE), Generation Decline (USA), Gods Forsaken (SWE), Bütcher Speed Metal (BE), Bloodbastard (NL), Raw Peace (BE), Overruled (NL), Toxocara Death Metal (NL), Suffering Quota (NL), Hetze (BE), Procreation (NL), Pressure Pact (NL), The Flesh (NL) en Vexation (NL).

Meer informatie

Voor meer informatie over het aanmelden en eventuele (gratis) kaarten bezoekt u de website van Pitfest.

(Foto: archief klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!