Hendrikus Velzing op 20 maart lijsttrekker voor Forum voor Democratie

Klazienaveen – Klazienavener Hendrikus Velzing is bij de verkiezingen van Provinciale Staten in Drenthe op 20 maart lijsttrekker voor Forum voor Democratie (FVD). Dit maakte de partij maandagmiddag bekend.

kennis uit de praktijk

Velzing was in 2017 ook al Forum Voor Democratie kandidaat voor de Tweede Kamer waar hij toen op plek 27 stond. In de jaren 2010 en 2018 was hij als mede-oprichter en raadslid van de lokale partij Wakker Emmen een drijvende kracht.

Hendrikus Velzing is daarnaast ook al jarenlang nauw betrokken bij de tafeltennisvereniging De Treffers uit Klazienaveen en als voorzitter van de Zwartemeerse handbalvereniging JD Techniek Hurry-Up. De Klazienaveense ondernemer wil volgens de FVD met zijn praktische kennis de Drentse economie een impuls proberen te geven.