Carnavalsgedruis zorgt voor twee maal achtereen wegafsluiting Zwartemeer

Zwartemeer – Het Carnavals feestgedruis in Zwartemeer zorgt 2 maal achtereen voor een wegafsluiting van de Kamerlingswijk. Het is Carnavals time!

1e weekend

Op vrijdag 8 februari vanaf 7.00 uur wordt de Kamerlingswijk w.z. tussen de Eemslandweg en de Mollemastraat afgesloten voor alle verkeer. Er zal dan vanaf eind deze week vrijdag gedurende het gehele weekend een feesttent staan. De afsluiting duurt tot 11 februari om 17.00 uur. Eventueel kan er omgereden worden via de Mollemastraat en de Hemen en omgekeerd.wegafsluiting-2019-carnaval

2e weekend

Van vrijdag 1 maart 7.00 uur tot maandag 4 maart 17.00 uur zal de straat nogmaals worden afgezet. Dit wederom voor het carnavals feestgedruis met een feesttent.

Installatie Stadsprins

Op zaterdag 9 februari vanaf 14.00 uur beginnen de eerste festiviteiten. Op deze middag wordt om 15.00 uur Prins Marco van de lokale Carnavalsvereniging De Veentrappers door burgemeester Eric van Oosterhout geïnstalleerd als ‘Stadsprins’ van de gemeente Emmen. De muzikale ondersteuning  wordt verzorgd door de Bauer- en GustoShow.

Programma

Zaterdagavond 9 februari is er vanaf 20.00 uur een Galabal met Het Feestteam, de Tiroler Teufel en DJ Roy.

Op zondag 10 februari openen de dansmarietjes van Carnavalsvereniging De Veentrappers het Dansgarde-concours in de feesttent. Dit is een concours waar de Dansgardes van De Veentrappers en de zusterverenigingen het tegen elkaar opnemen. Aanvang van dit leuke evenement is 12.00 uur.

Carnaval

In het eerste weekend van maart, 1 tot en met 4 maart, is het Carnavalsfeest in Zwartemeer. Zaterdagmiddag 2 maart is er weer de grote in de hele regio bekende Carnavalsoptocht door het dorp. Na de optocht is het gedurende het gehele weekend Carnavalsfeest in de feesttent.

Voor meer en actuele informatie gaat u hier naar de website van De Veentrappers en hier naar de hier naar de Facebookpagina van de Veentrappers.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!