Dennis Luider nieuwe trainer 1e heren volleybalteam Emmen ’95

Emmen – Volleybalvereniging Emmen ’95 heeft met Dennis Luider een ervaren nieuwe trainer voor het 1e heren team in hun gelederen binnengehaald.

Huidige trainer

De huidige trainer van het 1e heren team, Han Venema, heeft na 6 jaar trainerschap besloten te stoppen. Het bestuur prijst zijn inzet wat heeft geleid tot kampioenschappen bij de meisjes, waaronder Nederlands kampioen, dames 1 en bekerwinst voor Heren 1.

Olhaco Hoogeveen

Dennis Luider is het volgend seizoen de nieuwe trainer/coach van het 1e heren team van volleybalvereniging Emmen ‘95. Na 6 jaar actief te zijn geweest bij Olhaco Hoogeveen heeft Dennis besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.  Deze heeft hij nu gevonden bij volleybalvereniging Emmen ‘95.

divisieniveau

Zowel het bestuur van Emmen ’95 en de spelersgroep zijn blij dat Dennis Luider vanaf het volgend seizoen het trainerschap op zich neemt. Luider is een ervaren trainer die op top divisieniveau heeft gewerkt en is daarmee de ideale trainer om de ambities van de vereniging uit te dragen.

“De spelers van Heren 1 hebben bij het bestuur aangegeven dat ze Dennis Luider als trainer te wilden. Op basis daarvan, en de kwaliteiten van Dennis Luider, zijn we direct met elkaar in gesprek gegaan” zegt de voorzitter van de Emmer volleybalvereniging, Marc Bruin.

3e naar de 1e divisie

“Voordat ik trainer werd bij Olhaco heb ik 4 jaar bij Emmen ‘95 als speler/coach gewerkt. In die periode is Emmen’95 van de 3e naar de 1e divisie gepromoveerd. Emmen’95 is een vereniging met veel ambitie en potentie bij zowel de heren als de dames teams. Het is een mooie uitdaging om met deze spelersgroep aan de slag te gaan”, aldus Dennis Luider.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!