Lidl Klazienaveen opent na ingrijpende verbouwing op 7 februari

Klazienaveen – Na na een drastische verbouwing gedurende ruim 4 weken gaat het filiaal van de Lidl in Klazienaveen weer open! Vanaf donderdag 7 februari kunnen de klanten weer terecht bij de vertrouwde super.

Na ruim 4 weken verbouwen is de winkel in Klazienaveen vanaf donderdag 7 februari weer open. Vanaf deze dag kunnen klanten weer terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

assortiment vergroot

De vernieuwde winkel is na een ingrijpende verbouwing een stuk ruimer geworden. Het assortiment van de supermarkt is vergroot, meer verse producten en non-food artikelen. En aan te sluiten op de wensen van de klanten beschikt de winkel over een warme bakkerij. De warme bakkerij zorgt iedere dag voor een ruim assortiment aan verse broodjes, van zoet tot hartig.

“De winkel voldeed niet meer aan het winkelgemak voor onze klanten. Samen met mijn team nodig ik iedereen van harte uit om onze vernieuwde winkel te bezoeken”, aldus supermarktmanager Gerwin.

kennismakingsavond buurtbewoners

Woensdagavond 6 februari, voorafgaand aan de opening, vindt er een kennismakingsavond plaats tussen 19.00 – 20.30 uur. Tijdens deze avond kunnen onder meer de buurtbewoners alvast kennis maken met dit filiaal en het assortiment.

verloting met kans op 1 minuut gratis winkelen

Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 08.00 – 21.00 uur
Zondag 10.00 – 18.00 uur

Lidl Klazienaveen
Langestraat 149
7891 GK Klazienaveen