Vanmiddag informatiemiddag bij Brandweerpost Klazienaveen

Klazienaveen – De brandweerpost in Klazienaveen is dringend op zoek naar nieuwe collega’s! Daarom is er vanmiddag bij de brandweerkazerne van Klazienaveen een informatiemiddag.

NIEUWE COLLEGA’S GEZOCHT!

De brandweer in Klazienaveen is dringend op zoek naar nieuwe collega’s. Gezocht worden mannen en vrouwen tussen de 20 en 50 jaar die in het dorp wonen en/of werken. Op de brandweerkazerne word er een presentatie gegeven van het werk wat de brandweerman/-vrouw zo allemaal doet. Ook is al het aanwezige brandweermaterieel te aanschouwen en uiteraard worden al je vragen beantwoord over het werken bij de brandweer.

INTERESSE?

Is je interesse gewekt en ambieer jij, om naast je huidige werk, een baan bij de brandweer te vervullen? Aarzel niet langer en kom vanmiddag langs en bezoek ons tijdens onze informatiemiddag!

Het team van brandweerpost Klazienaveen bestaat momenteel uit 20 vrijwilligers/mede-inwoners, waarvan vier vrouwen. Postchef is Marcel van Alphen en de plaatsvervangend postchef is Jurgen Sulmann. Voor meer informatie vooraf mag je ook een e-mail sturen naar marcel.vanalphen@vrd.nl.

VEILIGHEIDSREGIO DRENTHE (VRD)

De brandweer valt sinds 1 januari 2014 onder Veiligheidsregio Drenthe (VRD). Dit is een gevolg van de wettelijke verplichting van het rijk om de brandweer te regionaliseren. Samen met vele andere partners werkt de VRD aan uw veiligheid.

Wat: informatiemiddag
Wanneer: zaterdagmiddag 26 januari vanaf 13.00 uur
Waar:
Brandweerkazerne
Derksweg 267
7891 PR  Klazienaveen
Website: brandweerklazienaveen.nl
Facebook: Brandweer-Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!