Zaterdag 8 december Kampioenswedstrijd SC Zwartemeerse Boys JO13-1 – WKE ’16 JO13-1

Komende zaterdag 8 december wordt er met de voetbalwedstrijd SC Zwartemeerse Boys JO13-1 – WKE ’16 JO13-1 om de kampioenstitel gespeeld. Behalen de Zwartemeerse voetballers het kampioenschap of blijven ze alleen maar in in de top 3 zoals voorspeld?

Het einde van de competitie nadert, en het gestelde doel van de leiding van het team van de Boys om in de top 3 te geraken is behaald. Maar de Boys zelf wilden meer, en het kampioenschap lonkt nu! Beide teams staan bovenaan en maken in het onderlinge duel uit, wie met de titel aan de haal gaat. Komende zaterdag 8 december moet er duidelijkheid komen, en moet er gewonnen worden van WKE ’16! Een echte kampioenswedstrijd dus!

U bent daarom om op zaterdag 8 december van harte welkom op Sportpark de Koel te Zwartemeer om deze kampioenswedstrijd bij te wonen en de Boys te steunen in deze strijd.

Wat: Kampioenstitel wedstrijd SC Zwartemeerse Boys JO13-1 – WKE ’16 JO13-1
Wanneer: zaterdag 8 december, aanvang 11.00 uur
Waar: Sportpark De Koel Zwartemeer, De Plaatsen 17
7894BX Zwartemeer