Goede doel voor het Drenthe Loopfestijn 2019 is bekend

Het goede doel voor het Drenthe Loopfestijn 2019 is bekend: Stichting Het Vergeten Kind.  Voor iedere deelnemer doneert het Drenthe Loopfestijn €1 aan de stichting.

Zaterdag 25 mei worden het Drenthe Loopfestijn en het Drenthe Wandelfestijn 2019 georganiseerd in Klazienaveen. Ook dit jaar zetten de organisaties zich in voor een goed doel. Dit jaar wordt er geld opgehaald voor Stichting Het Vergeten Kind.

samen staan we sterker

Onlangs werd bekend gemaakt dat er door ZO!34 en het Drenthe College geld wordt ingezameld tijdens Het Glazen Huis Emmen voor Stichting Het Vergeten Kind. Omdat ook de organisaties van het Drenthe Wandel- en Loopfestijn dit een goed doel vinden is er onder het motto ‘samen staan we sterker’ voor gekozen om tevens geld in te gaan zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. Voor iedere deelnemer doneert het Drenthe Loopfestijn €1 aan de stichting. Tevens kunnen deelnemers zelf een bedrag doneren tijdens de inschrijving.

inschrijving vanaf 1 december

De inschrijving voor het Drenthe Loopfestijn 2019 opent aanstaande zaterdag 1 december. Via www.drentheloopfestijn.nl kan er ingeschreven worden voor de halve marathon, 10 kilometer, 4 mijl of de Kidsrun.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!