Pakjesboot 12 met Sinterklaas en zijn Pieten aan boord is onderweg

Nog eventjes geduld hebben is het devies voor de kinderen, want pakjesboot 12 is met Sinterklaas en zijn Pieten aan boord is onderweg naar Klazienaveen. Zondag 18 november meert de pakjesboot weer aan bij de Ovonde.

verwelkoming en koopzondag

Nog maar enkele nachtjes slapen en dan meert de pakjesboot 12 weer aan bij de Ovonde in Klazienaveen. De kinderen uit Klazienaveen en verre omgeving zullen dan ook gespannen naar dit moment uitkijken. De pakjesboot met de Sint en zijn Pieten zal aanstaande zondag naar verwachting zo tegen 13.30 uur aanmeren bij de Ovonde. Ook zullen de Sint en en zijn Pieten na de verwelkoming een ronde door het centrum van Klazienaveen gaan maken.

koopzondag

Op deze zondag is er ook een koopzondag en zullen de winkels in het centrum van Klazienaveen geopend zijn.

Wat: ontvangst Sinterklaas en zijn Pieten en koopzondag
Wanneer: zondag 18 november, circa 13.30 uur
Waar: Ovonde Klazienaveen