Openbare fietsenverkoop ‘Ben Kwijt’

Ben Kwijt neemt de registratie van gevonden voorwerpen uit handen van gemeente en politie. Derhalve wordt er tweejaarlijks een openbare verkoop gehouden van niet opgeëiste fietsen.

Ben Kwijt houdt daarom op zaterdag 24 november 2018 van 9.00 tot 13.00 uur opnieuw een openbare fietsenverkoop. Bij de verkoop worden ongeveer 140 heren, dames en kinderfietsen aangeboden.

samenwerking politie en Ben Kwijt

De politie in Zuid-Oost Drenthe werkt samen met Ben Kwijt. Dit kunnen bijvoorbeeld gestolen fietsen zijn, maar ook indien een fiets zonder enig beheer voor een langere tijd ergens wordt aangetroffen, dan wordt deze voor een periode van drie maanden in bewaring gesteld bij Ben Kwijt. Deze drie maanden is een wettelijk vastgestelde termijn.

rechtmatige eigenaar

De collega’s van Ben Kwijt proberen ten alle tijde de rechtmatige eigenaar te achterhalen. Alleen al daarom is het al belangrijk om aangifte te doen van vermissing (-diefstal). Lukt het Ben Kwijt niet de eigenaar van de fiets te achterhalen of haalt de rechtmatige eigenaar de fiets niet op, dan heeft de gemeente het recht deze te verkopen. Maak dus altijd na aankoop van uw fiets een foto van de fiets zelf en van het framenummer.

openbare fietsenverkoop

Ben Kwijt houdt daarom op zaterdag 24 november 2018 een openbare fietsenverkoop. Geïnteresseerden zijn van 9.00 uur tot 13.00 uur welkom in de opslagloods van Ben Kwijt aan de Prins Hendrikweg 10 in Emmen (achter de Jumbo aan de Wilhelminastraat). Er kan helaas niet gepind worden, de betaling is daarom met contanten te verrichten. Bij de verkoop worden ongeveer 140 diverse heren, dames en kinderfietsen aangeboden.

informatie

Kijk voor meer informatie op:
Website: www.benkwijt.nl
Telefoon: 088 – 2365947

Wat: Openbare fietsverkoop
Waar: Ben Kwijt, Prins Hendrikweg 10, Emmen
Wanneer: Zaterdag 24 november 2018 van 9.00 tot 13.00 uur
Wat kost het: Gratis entree

error: De inhoud van deze website is beschermd !!